Undersköterska/omvårdnadsassistent till Intensivvårdsavdelningen, Övik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

På Intensivvårdsavdelningen vårdar vi patienter med svikt av vitala funktioner. Vi är ca 35 medarbetare på vår avdelning. Vi arbetar i team runt den svårt sjuka patienten, där alla har en viktig uppgift att fylla.
Vi arbetar var annan helg på sommaren och treskift. Det sker en ständig utveckling inom intensivvården och den avancerade medicinska teknik är en stimulerande faktor i vårt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

Undersköterskan/omvårdnadsassistenten ansvarar tillsammans med de andra i teamet för att ge den svårt sjuka patienten en god vård. Övervakning, provtagning och katetersättning, iordningställande av apparater och observationer av patientens tillstånd är några delmoment i vården här.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Har du tidigare arbetat inom akutsjukvård med inriktning intensivvård ses detta som meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer och är självgående. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad.

Arbetstider:
dag/kväll/natt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Välkommen in med din ansökan!

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anethe Edman
Enhetschef
Telefon: +4666089195

Jessica Arcordh
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen