Undersköterska/omvårdnadsassistent till Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Njurmedicinska enheten består av dialysmottagning, PD-mottagning och njurmottagning. Din placering kommer att bli på dialysmottagningen. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterska och köksbiträde. Vi arbetar som ett team och har ett nära och välfungerande samarbete.

Dialysmottagningen har öppet dagtid måndag-fredag. Enstaka kvällstjänstgöring kan förekomma utifrån det patientbehov som föreligger.
Vi är ett trevligt gäng som har varierande och roliga arbetssysslor och där du blir en viktig del av verksamheten.
- Vi har alltid patienterna i centrum och utgår från den enskildes egenvårdsförmåga.
- På dialysen etablerar vi oftast en långvarig vårdrelation med patienterna.

Vi söker nu två stycken för vikariatsanställningar varav den ena tjänsten är på heltid och den andra är 85%.

Arbetsuppgifter

Inskolning kommer att ske under de två första veckorna och följer ett fastställt inskolningsprogram.

På dialysen arbetar vi nära i team och i dina arbetsuppgifter ingår det att hjälpa patienterna före, under och efter dialysbehandlingarna med sedvanliga omvårdnadsuppgifter. Du arbetar tätt ihop med sjuksköterskorna och förbereder material inför dialysbehandlingarna samt hjälper till vid start och avslut av dialysbehandlingarna. Vissa medicinska kontroller förekommer samt enstaka administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du har goda kunskaper i svenska språket.

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt är serviceinriktad.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Välkommen in med din ansökan.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089593

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen