Distriktsköterska/ BVC/ sjuksköterska till Hälsocentralerna Matfors & Stöde

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Till hälsocentralerna Matfors, Stöde och Ånge söker vi nu en distriktssköterska, främst BVC-sköterska, då vi nu vi önskar stärka upp våra redan fantastiska team med ytterligare en person. Hos oss finner du familjeläkare, utbildningsläkare ST och AT, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetens BVC, diabetes, astma-kol, undersköterskor, kuratorer, psykolog, laboratoriepersonal, medicinska sekreterare, fysioterapeuter och sjukskrivningskoordinator, alla med god teamkänsla. Vi samarbetar i vårdområdet inom flera olika professioner vilket gör arbetet intressant och omväxlande.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska på hälsocentral arbetar du i huvudsak med mottagningsarbete, BVC mottagning och telefonrådgivning. Då vi nu vill utveckla vårt samarbete ytterlighet i vårdområdet så söker vi en distriktssköterska med intresse för BVC som kan tänka sig arbeta på flera hälsocentraler, tjänsten är flexibel och det finns möjlighet att välja vilken hälsocentral som önskas vara basarbetsplats.

Hos oss har du möjlighet att arbeta med olika patientgrupper både med akuta besvär och patienter med kroniska diagnoser såsom astma, kol, diabetes, demens och hjärt- och kärlsjukdomar. Vi arbetar flexibelt och erbjuder både fysiska och digitala besök. Vi samarbetar mellan olika professioner och alltid med patienten i fokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet inom primärvård är det meriterande. Det är viktigt för oss att du är positiv och har ett gott bemötande, är flexibel och van att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Jonzon
Tf. hälsocentralschef

Anna Carlsson
Vårdförbundet
Telefon: +4661184375


Tillbaka till toppen