Köksbiträde till Medicinavdelning 1, Örnsköldsvik Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicinavdelning 1 i Örnsköldsvik tillhör Närsjukvård Norra. Avdelningen har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet och patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av de frågor vi värdesätter högt. På avdelningen jobbar bland annat köksbiträden, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser.

Vi söker nu två köksbiträden på 75% tjänstgöring för sommarvikariat under perioden 2024-06-10 - 2024-08-11. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är bland annat tillagning av frukost, mellanmål och kvällsmål. Beställning och servering av lunch och middag som levereras från Örnsköldsviks kommun samt beställning av övriga livsmedel. Sedvanliga rutiner vad gäller rengöring kök och diskning efter måltider. I arbetsuppgifterna ingår också egenkontroller gällande livsmedel.

Tjänsten innefattar dagtid och tjänstgöring var tredje helg. Möjlighet till friskvårdstid finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom restaurang och storkök. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga gäng? Känn dig hjärtligt välkommen att lämna in din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mariell Christensson
Enhetschef
Telefon: +4666087962

Åse Sjöquist
Enhetschef
Telefon: +4666089567

Gabriella Persson
Enhetschef
Telefon: +4666087962

Ingela Korhonen
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089225


Tillbaka till toppen