Vaktmästare för semestervikariat till Transportenheten, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Transportverksamhetens huvuduppgift är att tillhandahålla service till patienter samt personal vid regionens verksamheter i länet. Vi arbetar länsövergripande med allt från administration och upphandlingar till teknik och transporter.

Vid Transportenheten i Örnsköldsvik arbetar cirka 18 personer. Vi arbetar bland annat med transporter av sjukvårdsförnödenheter, patienttransporter, avfallshantering, läkemedelsdistribution samt hjälpmedelstransporter till kommunala äldreboenden och privata kunder samt regionens hälsocentraler.

Transportenheten i Örnsköldsvik söker tio vikarier under sommaren under perioden 2024-06-03-2024-08-11 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare svarar du för transporter av patienter, prover, post, gods, mat mm. inom sjukhuset och mellan externa och interna kunder på bland annat Hälsocentraler och Tandvårdskliniker. En självklarhet vid alla leveranser och hämtningar är ett gott uppträdande och ett gott bemötande.

Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men kan även innehålla några helgpass, gäller vaktmästare. Patienttransportörer jobbar dag-kväll-helgpass.

Kvalifikationer

Du som söker har avslutad gymnasieutbildning samt B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska, kunskaper i engelska är meriterande för tjänsten. Då arbetet innefattar en del tungt arbete och att man är fysiskt aktiv, ser vi att du som söker behöver ha god fysik för att klara av uppdraget.

Om du har 3 års eller längre tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande för tjänsten. Likaså om du har HLR-utbildning och/eller utbildningsbevis för D-truck är det också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du som söker är lugn och serviceinriktad med ett gott bemötande samt god samarbetsförmåga. Du är en strukturerad person kan planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser att du som söker även är flexibel och har lätt att anpassa dig till vid ändrade omständigheter,

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi erbjuder individuell inskolning där interna utbildningar ingår ex, truckutbildning.

I vår region är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristoffer Åberg
Enhetschef
Telefon: 070-2952059

Ida Wigren
Kommunal Västernorrland
Telefon: 076-1055258

Nina Moberg
Kommunal Västernorrland
Telefon: 079-8035807


Tillbaka till toppen