Undersköterska till Ögonmottagningen/operation, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ögon bedriver specialiserad ögonsjukvård för länets invånare. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och operera sjukdomar i och kring ögat. Verksamheten har ingen egen vårdavdelning utan bygger i princip helt på mottagningsbaserat arbete dagtid. Vi är ungefär 80 medarbetare där flera yrkeskategorier arbetar nära tillsammans med patienten i centrum. Årligen genomförs cirka 40 000 mottagningsbesök och 4 000 operationer. Ögonmottagningen Sundsvall-Härnösand har cirka 40 medarbetare. Våra mottagningslokaler är ljusa och fräscha med tre egna operationssalar på samma plan.

Nu söker vi en undersköterska som vill ingå i vårt team och vara med oss i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet. Tjänsten avser ett vikariat på heltid för en sexmånadersperiod med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska är du en viktig del av verksamheten och du får ett varierande arbete i nära samarbete med läkare, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor och andra medarbetare. Du kommer att medverka på operationer där du kommer vara o steril på sal samt operationsförberedande. Du kommer också förbereda mottagningar för läkare inför operationer/injektioner samt förberedelser för jourläkare under semesterperioder. I arbetet ingår även sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom iordningsställande av lokaler samt skötsel och beställning av material.

Tjänsten innebär arbete under dagtid på vardagar, inget helgarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från att arbeta på operationssal och som behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du trygg och stabil med god självinsikt. Du förblir lugn i stressade situationer och är noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare samarbetar du väl tillsammans med andra och kommunicerar på ett lyhört sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annica Blomqvist
Enhetschef
Telefon: 072-2114984

Anita Tarasuik
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen