Fysioterapeut till Fysioterapimottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

På Örnsköldsviks sjukhus arbetar cirka 1200 medarbetare och inom Rehabenheten cirka 45 medarbetare. Vårt uppdrag täcker i stort sett hela sjukhuset och kompletteras med poliklinisk verksamhet, ofta i form av bedömningar och uppföljningar. Vi har alla våra kontor och personalutrymmen på Wemer.

Nu söker vi en legitimerad fysioterapeut till Fysioterapimottagningen på Örnsköldsviks sjukhus. Tjänsten avser ett vikariat på heltid under perioden 2024-04-01 till och med 2025-01-05. Tillträde kan även ske enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som leg fysioterapeut arbetar du både självständigt och som en del av teamen på våra vårdavdelningar. I rollen kommer du framförallt att genomföra fysioterapeutiska bedömningar och åtgärder för patienter som vårdas inneliggande på intensivvårdsavdelning och medicinavdelningar.

Vi erbjuder ett nära samarbete inom enheten med flexibla arbetstider och uppdrag. På enheten arbetar vi aktivt för professionsöverskridande samarbete och gemensamt för en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och som behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast på sjukhus är meriterande för tjänsten. Det är också meriterande med fördjupad fysioterapeutisk kunskap inom respiration och akutsjukvård.

I rollen krävs att du som person är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. I ditt arbetssätt är du strukturerad och organiserad och har förmåga att snabbt ställa om dig vid ändrade omständigheter. Du har förmåga att se helheten där du tar hänsyn till hur ditt arbete påverkar det större perspektivet genom att du förstår din roll, men ser till verksamhetens bästa i ditt agerande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-05-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Hanna Själin
Enhetschef
Telefon: 0660-89520

Matilda Elfving
Fysioterapeuterna
Telefon: 0660-89565


Tillbaka till toppen