Medicinsk sekreterare till psykiatriska mottagningen i Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Den allmänpsykiatriska specialistmottagningen i Kramfors ingår i den psykiatriska länsverksamheten i Västernorrland. Vi är en erfaren personalgrupp som har god allmänpsykiatrisk och psykoterapeutisk kompetens. Behandlingsutbudet vilar på så väl dynamisk, kognitiv-beteendeterapeutiskt som interpersonell teori, både som grupp och individuell behandling. Det finns stort intresse att tillvarata medarbetarnas kompetens och att kontinuerligt utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare inom Vuxenpsykiatrin i Kramfors arbetar du med journaldokumentation, dokumentation från team- och remisskonferenser, bokning, beställning av varor, fakturahantering med mera. De medicinska sekreterarna bemannar även vår reception, och i receptionsarbetet ingår bland annat arbetsuppgifter så som registrering och debitering av besök, post- och remisshantering, utfärdande av frikort samt att handha mottagningens växeltelefon.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Vi ser att du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete på psykiatrisk öppenvårdsmottagning ses detta som meriterande.

Som person är du självgående och strukturerad i ditt arbete. Vidare är du serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jens Tågestad
Enhetschef
Telefon: +4661286116

Veronica Persson
Vision


Tillbaka till toppen