Tandsköterska till Specialisttandvården avd Pedodonti, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialistkliniken för barn- och ungdomstandvård är placerad i Specialisttandvårdens lokaler på Folktandvården Centrum. Vi behandlar remitterade patienter från länets allmäntandvårdsklinker.

Nu söker vi en tandsköterska för tillsvidareanställning till Pedodonti, tillträde enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss kommer du att assistera vår specialist vid allmän bastandvård samt vid behandlingar under sedering och narkos. Då du även kommer att utföra egna patientbehandlingar som exempelvis inskolning och profylax, är det meriterande om du har erfarenhet av egna barnpatienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan och du är varmt välkommen med frågor till våra kontaktpersoner. Urval och intervjuer sker löpande så sök gärna redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annah Jagebo
Enhetschef
Telefon: +4660181564

Ylva Byström
Vision
Telefon: 0611-84332


Tillbaka till toppen