Läkare till Akutmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du ha ett varierande arbete med möjlighet till att bredda din kompetens? Vi kan erbjudaanställning med möjlighet att handlägga både medicin-, kirurgi- och ortopedpatienter på akutmottagning. Vi söker dig som är legitimerad läkare med erfarenhet av ovanstående specialiteter eller som är specialistläkare inom medicin, kirurgi, ortopedi eller akutsjukvård.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Västra närsjukvårdsområdet har ett sjukhus, fem regiondrivna hälsocentraler samt Livsstilsmedicin Österåsen. I området finns två kommuner. Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och fyra verksamhetschefer.

Nu söker vi två läkare till vårt team på Sollefteå sjukhus. Tjänsterna avser en tillsvidareanställning och ett vikariat för en 12-månadersperiod.

Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. I Sollefteå finns ett stort utbud med fritidsaktivitet. Vi kan erbjuda allt från skidåkning vintertid till flottfärder på vackra Ångermanälven sommartid.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår handläggning av akuta patienter på akutmottagning. Arbete i primärjourslinje både dagtid- och jourtid. På akutmottagningen ingår du i teamet med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och andra profesioner kopplade till det akuta omhändertagandet. Som läkare är Du en av två primärjourer som tjänstgör på akuten.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med fokus på ett bra bemötande av patienter. Vi ger dig möjlighet till självständig handläggning med bakjoursstöd på distans. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder tjänstgöring med möjlighet att vara delaktig i utveckling av verksamheten.

Arbetet infattar jourtjänstgöring och vi är flexibla i upplägget beroende på Din erfarenhet och Dina intressen. Tjänstgöringsgraden kan variera beroende på Dina förutsättningar att arbeta hos oss. Kan anpassas till antingen periodvis tjänstgöring alternativt heltidstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med erfarenhet av arbete inom antingen medicin, kirurgi, ortopedi och- eller akutsjukvård. Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skift.

Vi söker dig som är trygg och stabil med god självinsikt. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och arbetar bra med andra kollegor. Du är lyhörd och smidig i din kommunikation och har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap efter mottagaren. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Holgersson
Verksamhetschef
Telefon: +4662019332

Emma Furberg
Ångermanlands Läkarförening
Telefon: 0722-03 34 25


Tillbaka till toppen