Köksbiträde till Stroke- och rehabavdelningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Stroke- och rehabiliteringsavdelningen (medicinavdelning 3) tillhör Närsjukvårdsområde Norr och är en av tre medicinavdelningar vid Örnsköldsviks sjukhus. Avdelningen har inriktning mot stroke och geriatrisk rehabilitering samt övrig medicinsk akutsjukvård.

Vi söker nu ett köksbiträde för en tillsvidaretjänst på 75% till oss på avdelningen. Tillträde sker enligt överenskommelse, dock senast 2024-05-01.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är bland annat tillagning av frukost, mellanmål och kvällsmål. Du hanterar beställning, servering av lunch och middag som levereras från Örnsköldsviks kommun samt beställning av övriga livsmedel till avdelningen. Sedvanliga rutiner vad gäller rengöring av kök och diskning efter måltider. I arbetsuppgifterna ingår också egenkontroller gällande livsmedel.

Vi erbjuder introduktion och viss utbildning i samband med att du börjar hos oss. Tjänsten innebär arbete på dagtid samt tjänstgöring varannan helg.

Hos oss arbetar du i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, kuratorer, dietister samt andra köksbiträden. Vår arbetsplats präglas av ett högt engagemang, bra samarbete och en positiv attityd. Nu hoppas vi på att just DU vill bli en del av vårt gäng!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom storkök. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor arbetar flexibelt och självständigt samt främjar teamsamverkan och ett positivt bemötande.

Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga gäng? Känn dig hjärtligt välkommen att lämna in din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Höglund
Enhetschef
Telefon: +4666089464

Margareta Eriksson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen