Undersköterska till Stroke- och rehabiliteringsavdelningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Stroke- och rehabiliteringsavdelningen vid Örnsköldsviks sjukhus tillhör Närsjukvårdsområde Norr. På avdelningen vårdas stroke-, medicin- och rehabpatienter.

Nu söker vi två undersköterskor till oss på Stroke- och rehabiliteringsavdelning i Örnsköldsvik. Tjänsterna avser en tillsvidareanställningar och ett vikariat på heltid med start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du i team med bland annat sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, logopeder och kuratorer. Du ansvarar för patientens dagliga omvårdnad, provtagningar och kontroller samt deltar i planerad rehabilitering. Att arbeta som undersköterska vid stroke- och rehabiliteringsavdelningen, innebär patientnära arbete med lyft och att man går och står mycket under arbetspasset. Viss dokumentation ingår.

Medicinsk akutsjukvård är ett brett område och vi erbjuder introduktion samt viss utbildning i samband med att du börjar hos oss. Vi tillhandahåller internutbildningar utifrån vårt medicinska område.

Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser. Vi använder oss av önskeschema som ger en viss möjlighet att kunna anpassa sina arbetspass samt två av fem helger gällande helgtjänstgöring. Möjlighet till friskvård finns i form av friskvårdtimme eller friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska via vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande och du bör ha en bred generell omvårdnadskunskap. Har du utbildning med inriktning mot akutsjukvård är det meriterande om du har minst ett års erfarenhet av arbete på sjukhus. Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Arbetstiden är schemalagd till dag, kväll och helg vilket förutsätter din möjlighet att arbeta skift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Vi ser även att du håller dig lugn och stabil i stressiga situationer. Du är flexibel genom att du trivs i en omväxlande miljö och ser positivt på förändringar. Vi förutsätter att du liksom vi värdesätter god stämning på arbetsplatsen och trivs i samarbetet med kollegor.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga bevis om skyddad yrkestitel, betyg samt examensbevis/diplom.
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Höglund
Enhetschef
Telefon: +4666089464

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen