Undersköterska till Hörcentralen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Hörselvården inom Regionen ansvarar för rehabilitering, habilitering, tolktjänst och teknisk service till länsinnevånare i alla åldrar med hörselskada, dövhet, dövblindhet eller andra hörselproblem och finns på orterna Sundsvall, Härnösand, Sollefteå och Örnsköldsvik. Vi är totalt 40 anställda med en samlad kompetens, som erbjuder tidiga samordnade och allsidiga insatser utifrån olika kompetensområden.

Nu söker Hörcentralen i Örnsköldsvik en undersköterska för vikariatsanställning 1år. Tillsättning sker under aug/sep enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss kommer du att utföra enklare hörselmätningar på patienter, i första hand så kallade tonaudiogram och tympanometri. Rollen innebär även att bistå verksamheten i arbetet med, lagerhållning av hjälpmedel, viss service av hörhjälpmedel samt andra arbetsuppgifter inom enheten.

Vi erbjuder dig internutbildning gällande hörselmätningar baserat på dina tidigare erfarenheter, där viss litteratur kan ingå.
Vi söker dig med fullgod undersköterskeutbildning. Tidigare arbete med hörselmätning samt erfarenhet av arbete i systemverktygen NCS-Cross och/eller Cosmic, Auditbase är meriterande. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga kompetenser. Vi ser att du är självgående och flexibel, du strukturerar och driver själv ditt arbete framåt samt att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är serviceinriktad och tillmötesgående gentemot kollegor och patienter. Därtill är du lojal och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål policyer och riktlinjer.

När du inkommer med din ansökan ber vi dig bifoga betyg samt examensbevis/diplom. Urvalsarbete och intervjuer kan komma att ske löpande, ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Vestin
Enhetschef
Telefon: +4661184641

Mikael Wisting
Vision
Telefon: 070 69 29 434


Tillbaka till toppen