Undersköterska till MAVA Hjärtavdelning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Mava Hjärtavdelningen i Örnsköldsvik tillhör Närasjukvårdsområde Norr. Avdelningen har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet och patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av de frågor vi värdesätter högt.

Nu söker vi undersköterskor för vikariat hos oss på MAVA Hjärtabdelningen i Örnsköldsvik. Vikariaten är på heltid med start enligt överenskommelse och pågår till och med 2025-06-01.

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska hos oss kommer du att utföra sedvanliga omvårdnadsuppgifter för undersköterska på en akutvårdsavdelning. Du kommer göra medicinska kontroller som exempelvis blodtryck och olika provtagningar, såromläggning, allmän omvårdad, dagliga rutiner med mera. Vi har en handledningssjuksköterska på avdelningen som ser till att du får en trygg och bra start på din anställning.

Medicinsk akutsjukvård är ett brett område och man får lära sig väldigt mycket när man arbetar hos oss. Vi har en god arbetsmiljö och individanpassad inskolning.
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande som du har erfarenhet av att arbete inom medicinsk akutsjukvård.Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du behöver kunna arbeta dag, kväll och helg enligt behov i verksamheten.

Som person ser vi att du har ett gott bemötande samt god samarbetsförmåga. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lugn, trygg och stabil som person. Vidare planerar, organiserar och strukturerar du ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-11
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Gabriella Aalto
Enhetschef
Telefon: +4666087962

Elin Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089567

Ingela Korhonen
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen