Receptionist till Hörcentralen Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Hörselvården ingår i verksamhetsområde Ögon/Hörselvård och ansvarar för rehabilitering, habilitering, tolktjänst och teknisk service till länsinnevånare i alla åldrar med hörselskada, dövhet, dövblindhet eller andra hörselproblem och finns på orterna Sundsvall, Härnösand, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi är totalt 40 anställda med en samlad kompetens med audionomer, receptionister, tekniker, ingenjörer, pedagoger, specialpedagoger, kurator samt psykolog och läkare. Vi erbjuder tidiga samordnade och allsidiga insatser utifrån olika kompetensområden. Teknisk hörselvård finns på två orter men servar hörcentralerna och innevånarna i hela länet.

Nu söker vi en receptionist till Hörcentralen i Örnsköldsvik. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetsuppgifter

Receptionen utgör navet på Hörcentralen. Som receptionist ansvarar du för telefontiden för Hörcentralen Örnsköldsvik och Hörcentralen Sollefteå, under vilken du bland annat bokar in patienter till audionomer och tekniker samt hanterar av- och ombokningar. Rollen innefattar för verksamheten många viktiga funktioner bland annat skicka kallelser, skapar fakturaunderlag, kontering, remissregistrering, schemaläggning, posthantering och vissa beställningar med mera. Du kommer även att bistå enhetschef i avvikelsehantering, framtagning av statistik som exempel.
Vi söker dig som har erfarenhet av vårdrelaterade administration i NSC Cross och/eller Cosmic. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av receptionsarbete/kundtjänst med bemanning telefontid. Det är även meriterande om du har erfarenhet av fakturering via Raindance fakturahantering i Proceedo, samt för hörselvården andra nyttjade system som exempelvis Platina, Svante.

Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stessiga situationer. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Vestin
Enhetschef
Telefon: +4661184641

Mikael Wisting
Vision
Telefon: 070 69 29 434


Tillbaka till toppen