Sjuksköterska till Hälsocentral Ramsele/Junsele

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har kommunerna Kramfors och Sollefteå som upptagningsområde och är tillsammans med närsjukvårdsområde norr och söder regionens organisation för att ge den vård som invånarna behöver ofta. Närsjukvårdsområde Väster har ca 300 medarbetare och 4 verksamhetschefer. I Närsjukvårdsområde Väster ingår förutom 5 hälsocentraler, verksamheter på Sollefteå sjukhus, akutmottagning, medicin, kardiologi, geriatrik och rehabilitering och neurologi samt länsövergripande uppdrag. Länsuppdragen är 1177 (vårdguiden på telefon), Ungdomsmottagningarna, FBHV (Föräldra- och barnhälsovårdspsykologerna), Barn och ungdomsentrén 7-17 år psykisk hälsa och Livsstilmedicin Österåsen.

Närsjukvårdsområde Väster har i uppdrag att ge patienterna vård i en sammanhållen vårdkedja som innefattar en väl utvecklad och fördjupad samverkan med länssjukvård, övriga sjukhusspecialiteter och kommuner inom det geografiska området.

Vi söker en sjuksköterska/distriktsköterska med placering i Junsele till Hälsocentralen Ramsele/Junsele för ett vikariat 1/10-2024-31/12-2025 med eventuell förlängning.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/distriktssköterska vid Hälsocentralen Ramsele/Junsele arbetar du i huvudsak med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi satsar för närvarande på implementering av ny digital teknik i verksamheten där vi kan möta upp våra patienters behov av service. Vi arbetar med TeleQ. Vi har specialistmottagningar och ett nära samarbete med våra läkare på Hälsocentralen. Arbetstid är dagtid måndag till fredag. I din anställning hos oss ger vi dig möjlighet till friskvård på arbetstid.
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort erfordras för tjänsten.

I denna roll ser vi att du är en trygg och stabil person med ett positivt förhållningssätt och bemötande. Du samarbetar bra med andra kollegor och är ansvarstagande, strukturerad och besitter även en förmåga att kunna anpassa dig till ändrade omständigheter.

Kan du vara vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Christina Lundholm Brorsson
Hälsocentralschef
Telefon: 073-2707577

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: 072-4626664


Tillbaka till toppen