Undersköterska till Medicinmottagningen, Örnköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicinmottagningen i Örnsköldsvik tillhör närsjukvårdsområde Norr. Som undersköterska på Medicinmottagningen arbetar du dels självständigt men även i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor, medicinsk fotvårdare och sekreterare. På Medicinmottagningen tar vi hand om alla patienter som tillhör de medicinska områdena Neurologi, Endokrinologi, Diabetes, Reumatologi och Gastroenterologi. Vi tar även hand om patienter som behöver medicinsk fotvård via vår fotvårdsspecialist samt jobbar även tätt tillsammans med Diagnostiskt Center. Vår arbetsplats präglas av teamarbete där man hjälps åt samtidigt som man arbetar självständigt och jobbar för att driva verksamheten framåt på bästa sätt.

Nu söker vi en undersköterska till vår verksamhet. Tjänsten är en resursanställning med för närvarande placering på Medicinmottagningen. Tjänsten innebär arbetstid dagtid måndag till fredag och ledig helg och röda dagar. Tillträde 2024-12-02 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som undersköterska på Medicinmottagningen består huvudsakligen i att ta emot de patienter som kommer till provtagningen på vår enhet. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat att ta venprover, ekg och blodtryck samt ta emot en del telefonsamtal. Undersköterskor assisterar även läkare vid buktappningar, pleuratappningar, lumbalpunktioner och benmärgsprover. Arbetet växlar även att innehålla administrativa uppgifter som att kalla patienter, hjälpa till med registerinförande, kontrollera fakturor med mera.

Vi erbjuder:
-När du börjar hos oss får du en individuellt anpassad inskolning.
-Du har erfaren personal runt dig som jobbar på enheten varje dag.
-Vi har individuell lönesättning.
Du som söker är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har jobbat som undersköterska en tid och har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av venprovtagning och mottagningsarbete inklusive datajournal.

Vi söker dig som är positiv och glad och har ett gott bemötande. Du kan arbeta självständigt och är ansvarstagande och problemlösande och har samtidigt förmågan att se betydelsen och vikten av ett gott samarbete i team. Du bör ha ett stort engagemang, vara flexibel, stresstålig och ha en positiv inställning till det dagliga arbetet och vara serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så skicka gärna in din ansökan idag!
Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar!

Varmt välkommen med din ansökan!

Till din ansökan ber vi dig bifoga dina betyg/diplom från din undersköterskeutbildning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin
Enhetschef
Telefon: 076-1372246

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen