Psykolog till Habiliteringsmottagningen, Sundsvall

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

På habiliteringsmottagningen i Sundsvall hjälper vi patientgrupper med varaktiga funktionsnedsättningar. De största grupperna är våra patienter med utvecklingsstörning, autism och cerebral pares. På mottagningen jobbar vi i barn-, ungdom- och vuxenteam med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologisk, social och pedagogisk inriktning. Förutom psykologer så är vi som jobbar på mottagningen arbetsterapeuter, kuratorer, logopeder, läkare, medicinska sekreterare, sjukgymnaster/fysioterapeuter och sjuksköterskor.

Vi söker dig som vill jobba med och stötta patienterna i frågor rörande gymnasieåldern, flytta hemifrån, vuxenblivande samt frågor som handlar om att klara av sitt vuxna liv. I vår verksamhet är du som medarbetare vårt viktigaste resurs och vi prioriterar god arbetsmiljö, bra inskolning samt vidareutbildning. Vi tillämpar flextid och hos oss har du stora möjligheter att själv påverka planeringen av din arbetsdag. Vi har stöd av varandra i teamet och erbjuder dig en yrkesmentor.

Arbetsuppgifter

 • Genomföra psykologiska utredningar och diagnostisering med neuropsykologisk inriktning
 • Ge stöd och behandling till ungdomar och vuxna och deras familjer
 • Konsultera och handleda personalgrupper
 • Utveckla befintliga metoder
 • Hålla i och utveckla personalutbildningar

Som psykolog hos oss kommer du att samarbeta tillsammans med andra vårdgivare och organisationer.

Vi söker dig som

 • Är legitimerad psykolog
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du

 • Har erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder
 • Har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

 • Flexibel
 • Strukturerad
 • Samarbetsförmåga
 • Självständighet

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vi tillämpar registerkontroll av belastningsregister samt drogtest innan beslut om anställning.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Nordström
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46730224731

Michael Edholm
Psykologförbundet
Telefon: +4662019492


Tillbaka till toppen