Psykolog till BUP Mellanvård och Slutenvård, Sundsvall

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länsverksamhet Barn- och ungdomspsykiatri i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har cirka 120 medarbetare. Öppenvårdsverksamheten bedrivs i Örnsköldsvik, Sollefteå, Härnösand, Sundsvall och Ånge. I Sundsvall finns även en slutenvårdsverksamhet samt en mellanvårdsverksamhet.

Barn- och ungdomspsykiatrin erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn- och ungdomar och deras familjer. BUP erbjuder behandlingar och stöd för alla psykiatriska tillstånd och våra medarbetare gör dagligen livet lite lättare för många familjer. Vi använder olika behandlingsmetoder, såväl individuellt som i grupp, som vilar på systemiskt, beteendeanalytiskt och neuropsykiatriskt synsätt.

Mellanvården är en länsövergripande enhet som erbjuder förstärkt psykiatrisk vård när behoven av stöd är större än vad som kan tillgodoses i öppenvård. På mellanvården genomförs banpsykiatriska bedömningar, utredningar och stabiliserande/behandlande uppdrag.

Slutenvårdsavdelning inom barn- och ungdomspsykiatrin i Sundsvall tar emot barn och unga upp till 18 år med svår eller akut psykiatrisk problematik som är i behov av psykiatrisk heldygnsvård.

Nu söker vi psykolog för tillsvidareanställning till Barn-och ungdomspsykiatrin i Sundsvall. Tjänsten som psykolog är en delad tjänst där du arbetar 50 % inom barnpsykiatrisk slutenvård och 50 % på barnpsykiatrisk mellanvårdsmottagning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

På mellanvården vistas familjer på dagtid på vardagar under ett par veckor. Vi jobbar i team utifrån ett helhetsperspektiv med medicinsk, psykologiska, pedagogiska och sociala aspekter. Arbetssättet ligger stor vikt vid konkreta familjepedagogiska insatser. På mellanvården består teamet av sjuksköterska, läkare, skötare, behandlingsassistenter, kurator samt pedagoger.

På slutenvårdavdelningen arbetar psykologen med skötare, sjuksköterska, läkare, kurator, pedagog, fysioterapeut och dietist. Som psykolog på slutenvården arbetar du som en del i teamet med akuta psykiatriska bedömningar, stabiliserande/behandlande uppdrag, krisstöd till patient och omsorgspersoner samt intern och extern samverkan.

Som psykolog kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av
- Barnpsykiatriska bedömningar, utredningar och stabiliserande/behandlande uppdrag
- Intern och extern samverkan
- Krisinterventioner till patienter och familjer

När du börjar hos oss erbjuder vi dig en individuellt anpassad introduktion och vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. I denna roll ser vi gärna sökande med erfarenhet av arbete i klinisk verksamhet, det är meriterande om du har några års erfarenhet av psykiatriska bedömningar, behandlingar och neuropsykiatriska utredningar. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav för tjänsten. Körkort är önskvärt.

För att trivas i rollen ser vi att du är en trygg och stabil person med självinsikt. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi ser också att det är viktigt att du trivs i samarbetet med andra professioner och kan relatera till kollegor på ett smidigt och lyhört sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johanna Blomqvist
Enhetschef
Telefon: +4660181125

Karin Nordhage
SACO
Telefon: +4661184485


Tillbaka till toppen