Barnmorska med ultraljudskompetens till SMVC/ultraljud, Sundsvall

Nu söker vi Barnmorskor med ultraljudskompetens till specialistmödravården/ultraljud Sundsvall.

Region Västernorrland är länets största arbetsgivare med ca 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Inom förlossningen och BB/gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall arbetar cirka 80 medarbetare och vi hanterar cirka 1600 förlossningar per år. Förlossningen, specialistmödravården och BB- och gynekologiskvårdavdelning i Sundsvall är samlade i gemensamma lokaler. I vår personalgrupp finns en samlad kompetens av barnmorskor, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har ett nära samarbete med sjukhusets neonatalavdelning som ligger i närliggande lokaler. På vår arbetsplats arbetar vi med ständiga förbättringar i verksamheten för att skapa en god arbetsmiljö, effektiva processer och för att möta patientens behov

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde i september 2024 eller enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Som barnmorska på Specialistmödravården/Ultraljud arbetar du omväxlande med specialistmödrahälsovård och ultraljud. Du har ett tätt samarbete med övriga medarbetare; barnmorska, läkare och undersköterska. Hos oss har du goda möjligheter till kompetensutveckling.

På specialistmödravården tar du om hand om kvinnor som kommer på bokade och akuta besök, och vårdar polikliniska patienter som kommer under dagen. Du ansvarar för telefonrådgivning och tidsbokning och finns tillgänglig vid läkarmottagningar. Som ultraljudsbarnmorska arbetar du självständigt med olika typer av ultraljud så som RUL, KUB, tillväxts- och flödesmätningar. Tjänsten innefattar på sikt en rotationstjänstgöring till förlossningen och BB/gynekologisk avdelning 12 med sedvanliga arbetsuppgifter.
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och som har ultraljudskompetens, alternativt ett stort intresse för området och planerar ultraljudsutbildning. Du har minst tre års erfarenhet av barnmorskeyrket. Har du ultraljudscertifiering och/eller KUB-certifiering ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du är även strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet,

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Stenberg
Enhetschef
Telefon: 072-534 20 74

Erica Hagman
Enhetschef
Telefon: 070-191 75 28

Anna Hallberg
Vårdförbundet
Telefon: 060-18 15 68

Minna Söreling
SRAT


Tillbaka till toppen