Administratör till sjukresekontoret, Härnösand

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Sjukresekontoret vid enheten för Miljö- och hållbarhet, Regional utveckling, söker en administratör på halvtid för registrering av sjukreseersättningar.
Som administratör vid sjukresekontoret så ingår du i miljö- och hållbarhetsenheten och är en del av ett engagerat och drivet gäng. I rollen ingår ansvar för sortering av inkomna ansökningar samt registrering för utbetalning.

Är du en strukturerad och noggrann person som söker ett uppdrag på halvtid, då har vi tjänsten för dig! Tjänsten avser ett vikariat på deltid (50%) fram till årsskiftet 2025/2026 med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som administratör vid sjukresekontoret är du en viktig del i förvaltningens uppdrag med att ge stöd och service till regionens invånare.

Dina arbetsuppgifter innebär att hantera och sortera ansökningar som inkommit via post samt registrera ansökningar för ersättningar av sjukresa till och från sjukvården, inom och utom länet. Ersättningen rör resor med privat bil, tåg, buss och taxi samt hotellkostnader för resenär samt i förekommande fall även följeslagare.
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning och som har god datorerfarnhet. Du kan svenska i tal och skrift och det är meriterande om du har en vana av att arbeta med siffror och registrering av data i olika system. Som person är du självgående och strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är också noggrann och lägger ned stor vikt på att hålla hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sofia Mackin
Verksamhetschef
Mobiltelefon: 070-283 11 48

Laila Libell
Vision

Iwona Jacobsson
SACO


Tillbaka till toppen