Enhetschef i delat ledarskap till Medicinkliniken, Sundsvall

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Vill du arbeta som enhetschef i en god kollegial anda? Nu har du chansen att bli en viktig del av en enhet som under de senaste året har utvecklats på flera plan samtidigt.

Avdelning 24 samt njurmottagningen är organiserade inom Närsjukvårdsområde Söder, verksamhet medicin. Verksamheten har dels ett lokalt närsjukvårdsuppdrag där patienter inom närsjukvårdsområde söder omhändertas, men även ett länsuppdrag där mer komplicerade patienter från hela länet omhändertas inom verksamheten i Sundsvall. Avdelning 24 har 16 vårdplatser och vårdar såväl njurmedicinska patienter som reumatologiska-, gastroenterologiska-, diabetes- och endokrinologiska patienter. Även allmän internmedicinska patienter vårdas på avdelningen. I anslutning till avdelning 24 ligger njurmedicinmottagningen samt dagvården, där nära samarbete mellan avdelningen sker.

Nu söker vi en enhetschef för delat uppdrag till enheten vid medicinkliniken. Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefsförordnandet är på heltid och är tidsbegränsat till fyra år. Som chef i Region Västernorrland företräder du arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef har du, tillsammans med din chefskollega, det samlade lednings- och resultatansvaret för enheten avseende personal, ekonomi, patientsäkerhet och arbetsmiljö. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen. Där delar du ansvaret för hela verksamhetens fortsatta utvecklingsarbete.

Vi söker dig som

  • Är legitimerad sjuksköterska eller har annan utbildning av värde för tjänsten
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har kunskaper i engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du

  • Har arbetslivserfarenhet från slutenvård

För att lyckas i rollen ser vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Flexibel
  • Samarbetsförmåga
  • Mål - och resultatorienterad
  • Lojal
  • Helhetssyn

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Maria Millbourn
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46727478965

Kommunal Västernorrland
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61

Vårdförbundet
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen