Sjuksköterska till Ånge hälsocentral

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Primärvården är grunden för hälso- och sjukvården. Vi erbjuder ett varierande arbete i första linjens vårdnivå. Ånge hälsocentral ligger 10 mil från närmsta sjukhus mellan hav och fjäll, med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Vi har cirka 4800 listade patienter och är ett glatt arbetslag med många olika professioner. Att arbeta i glesbygd innebär att vi är lösningsfokuserade och har ett personcentrerat förhållningssätt.

Tjänsten avser ett utbildningsvikariat under perioden 2024-09-02 till och med 2024-06-08. Introduktionen anpassas utifrån dina behov, vi har schemalagd kompetensutveckling en gång per månad med varierande teman.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta teambaserat med övrig personal som läkare och undersköterskor
 • Telefonrådgivning
 • Egen mottagning såväl planerad som akuta besök

Vi söker dig som

 • Är legitimerad sjuksköterska eller utbildad distriktssköterska

Det är meriterande om du

 • Har arbetslivserfarenhet inom primärvård
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har B-körkort

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

 • Personlig mognad
 • Självgående
 • Samarbetsförmåga
 • Strukturerad

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Är du vår nya kollega? Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Rönningås
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46761341186


Tillbaka till toppen