Sjuksköterska inom intermediärvård, Sundsvall

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Intermediärvård är en vårdform mellan intensivvård och vanlig vårdavdelning där patienter med sviktande vitalfunktioner övervakas och vårdas. Avdelningen är en integrerad del av IVA där du och en erfaren IVA-undersköterska arbetar tillsammans och ansvarar för två patienter i nära samarbete med narkosläkare och övrig IVA-personal.

Vi erbjuder en gedigen inskolning, teamarbete med mycket kompetenta kollegor samt mer avancerade arbetsuppgifter där du ansvarar för två patienter. Arbetet kan också passa dig som funderat på att vidareutbilda dig då du får ta dig an mer avancerade arbetsuppgifter och får en inblick i intensivvård.

Arbetsuppgifter

 • Vård och övervakning av patienter med hot om svikt eller svikt i enstaka organsystem.
 • Teamarbete med mycket kompetenta kollegor samt mer avancerade arbetsuppgifter där du ansvarar för två patienter.
 • Arbetet är varierande och bedrivs i nära samarbete med intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, specialistundersköterskor, läkare och fysioterapeuter

Vi söker dig som

 • Är legitimerad sjuksköterska
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande för tjänsten om du

 • Har relevant arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

 • Personlig mognad
 • Självgående
 • Omdöme
 • Samarbetsförmåga
 • Strukturerad

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Är du vår nya kollega? Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mikael Åsén
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46706251151

Maria Boson
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46761299794

Camilla Larsson
Vårdförbundet
Mobiltelefon: +46706459617


Tillbaka till toppen