HR-administratör till HR Närstöd, Sundsvall

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Inom HR närstöd stödjer vi regionens chefer på olika nivåer inom samtliga HR-processer. Vi jobbar länsövergripande och är idag ett tjugotal kollegor placerade på olika orter i länet. Som HR-administratör kommer du att vara en del av rekryteringsstödet och stötta regionens chefer i deras rekryteringsprocesser. Du och dina kollegor jobbar nära varandra i ett välfungerande samarbete vilket kommer ge dig en bild av HR-arbetets bredd och komplexitet. Hos oss har du stora möjligheter till utveckling!

Arbetsuppgifter

  • Administrativa uppgifter inom rekryteringsprocessen som exempelvis skapa annonser, beställa digitala referenstagningar och utföra företrädeskontroller enligt lagen om anställningsskydd
  • Vara behjälplig vid olika HR-aktiviteter inom området attrahera/rekrytera

Under vikariatets gång kan andra arbetsuppgifter tillkomma.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

  • Har en utbildning inom personal/HR
  • Har arbetslivserfarenhet av rekrytering

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Serviceinriktad
  • Samarbetsförmåga
  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helena Johansson
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46736620994

Ylva Byström
Vision
Mobiltelefon: 0611 84 332

Helén Jonsson
SSR Akademikerförbundet
Telefon: 0662 01 92 58


Tillbaka till toppen