En kvinna står och håller i en docka medan en man och en kvinna står bredvid och tittar på

Sommarkurs i Teater

Är du nyfiken på hur det är att studera på Teaterlinjen? Vi bjuder nu in till en sommarkurs i teater där du får testa på hur vardagen på folkhögskolan ser ut och hur det är att spela teater.

Kursen passar både dig som har erfarenhet av teater sedan tidigare och dig som aldrig stått på en scen förut. Allt som ingår i den ettåriga kursen Teaterlinjen ingår i den här sommarkursen, fast i ett komprimerat format. 

Det blir skådespelarträning, teaterövningar, improvisation, skrivande, textarbete och fysisk träning. Vi avslutar veckan med en liten föreställning inför publik!

Kursens upplägg

08.30-09.00 Uppvärmning (frivilligt)

09.00 Frukost på skolan

10.00-12.00 Förmiddagspass

12.00-13.00 Lunch (laga eller värm själv på skolan)

13.00-15.00 Eftermiddagspass

15.00 Eftermiddagsfika

Frukost och eftermiddagsfika ingår i kursavgiften. Lunch ordnar du själv. Skolan ligger centralt med närhet till flera resturanger och mataffärer. 

För dig som sedan söker den ettåriga kursen Teaterlinjen med start till hösten räknas sommarkursen som ett inträdesprov. Då får du en bra inblick i vad du har att se fram emot.

Kursen ges i samarbete med ATR-Västernorrland.

Boende

För dig som önskar övernatta på skolan är det möjligt. OBS! Hårt underlag, så ta med luftmadrass att sova på. I annat fall kan vi tipsa dig om boenden i närheten av skolan.

Kontaktuppgifter till kursansvarig

Thomas Larsson, kursansvarig

Telefonnummer: 072-218 31 08

E-postadress: thomas.larsson@rvn.se

Ulrika Sjödin, pedagog

E-post: ulrika.sjodin1@rvn.se


Tillbaka till toppen