Kurator

Malin Berg

Malin Berg

Jag heter Malin och arbetar som kurator på Örnsköldsviks folkhögskola. Mitt jobb är att på olika vis medverka till att du som deltagare mår så bra som möjligt under din tid hos oss. Det kan handla om förebyggande arbete tillsammans med andra på skolan för att göra skolan eller den enskilda kursens psykosociala miljö ännu bättre. Det kan vara utbildningsinslag eller gruppsamtal kring självomsorg och förebyggande av psykisk ohälsa, om relationer, kommunikation och sexualitet eller något ämne någon deltagargrupp själv har önskat.

Självklart jobbar jag även med individuella samtal för dig som vill ha råd och stöd, hjälp med motivationen, stöttning i en kris, tankar om identitet, självförtroende/självkänsla eller har något annat du behöver prata om. Om du behöver annan hjälp, från till exempel hälsocentral, psykiatri eller andra myndigheter kan jag också vara behjälplig i kontakten med dem. Jag är en av personerna som ingår i skolans deltagarhälsoteam (DHT).

Att komma till mig är kostnadsfritt. Jag har även tystnadsplikt, vilket innebär att ingen får reda på vad vi pratar om hos mig om du inte lämnat din tillåtelse till det. 

Välkommen att kontakta mig om du vill boka en tid.

Kontaktuppgifter 

Telefonnummer: 072–218 31 12
E-postadress: malin.berg1@rvn.se


Tillbaka till toppen