Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare sommarvikariat till Ortopedkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Ortopedkliniken i Sundsvall Medicinska sekreterare inför sommaren!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik
Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt". Inom länverksamheten är vi sex stycken skrivande medicinska sekreterare på Ortopedmottagningen i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på sekretariatet Ortopedkliniken i Sundsvall blir du en viktig del av verksamheten och du arbetar i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och andra kollegor. Arbetsuppgifterna innebär framför allt journalskrivning, interna telefonsamtal ingår även i tjänsten. Vi arbetar i systemen System cross och Medspeech.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet från yrket. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av datajournal System Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat under ordinarie personals semester, introduktion och tillträde enligt överenskommelse,
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Buller
Enhetschef
Telefon: +46703575314

Jeanette Fredriksson
Vision
Telefon: +4666089546