Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska för sommarvikariat till IVA, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat till Länsverksamheten Operation och Intensivvård i Örnsköldsvik. Sommarvikariaten avser perioden 2020-06-01 - 2020-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

På Intensivvårdsavdelningen vårdar vi patienter med svikt av vitala funktioner. Vi är ca 35 medarbetare på vår avdelning. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan flera yrkeskategorier. Vi arbetar i team runt den svårt sjuka patienten, där alla har en viktig uppgift att fylla.
Det sker en ständig utveckling inom intensivvården och den avancerade medicinska teknik är en stimulerande faktor i vårt dagliga arbete.

Hos oss kommer du få utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter inom akutsjukvård. Du kommer tillsammans med de andra i teamet att ansvara för att ge den svårt sjuka patienten en god vård. Övervakning, provtagning och katetersättning, iordningställande av apparater och observationer av patientens tillstånd är några av delmomenten i vården här. På Intensivvårdsavdelningen kommer du att arbeta dag, kväll och natt samt varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Har du utbildning och/eller erfarenhet av akutsjukvård är det meriterande för vikariatet.

Vi söker dig som är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
Urval och intervjuer sker löpande så inkom med din ansökan redan idag, välkommen!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anethe Edman
Enhetschef
Telefon: +4666089195

Jessica Arcordh
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089194

Maria Lundin
Enhetschef
Telefon: +4666089194