Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska för sommarvikariat till Medicin Avd 3, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 3 i Örnsköldsvik tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering, vi har inriktning mot strokevård och rehabilitering.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat till oss på medicinavdelning 3 i Örnsköldsvik. Vikariaten avser perioden 2020-06-01-2020-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse. Möjlighet till tillsvidareanställning finns.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator samt dietist. Du ansvarar för patientens omvårdnad, läkemedelshantering, genomförande av beslutad behandling.

Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser. Möjlighet till friskvårdstid finns.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning. Arbetstiden för dig är förlagd på dag och kväll men även nattjänstgöring kan förekomma. Du har även tjänstgöring 2 helger av 5.

Kvalifikationer

Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation, oavsett erfarenhet kan du bidra till vår avdelning.
Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket i så väl tal som skrift.

Vi söker dig som är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Intervjuer och urval sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart du kan.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Hansson
Enhetschef
Telefon: 072-712 82 91

Madelene Karlsson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089220