Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor Sommarvikariat Lungkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Lungkliniken tillhör Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion där vårt uppdrag är att utföra alla vanliga lungmedicinska procedurer. Här finns en avdelning bestående av 14 vårdplatser samt en mottagning med stor verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar.

Arbetsuppgifter

På lungavdelningen vårdar vi personer med olika lungsjukdomar, exempelvis astma, lungfibros, KOL, och lungcancer. Som sjuksköterska hos oss handhar du andningsmaskiner, trackar och olika lungdränage samt kontrollerar blodgaser och ger syrgasbehandling. Hos oss arbetar vi i två grupper och som sjuksköterska ansvarar du för 4-7 patienter tillsammans med en sjuksköterskekollega. Du blir en viktig del av vårt multiprofessionella team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och behärskar det svenska språket i så väl tal som skrift. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom specialistvård, gärna på lungklinik, ses det som meriterande. För att lyckas i rollen behöver du vara en lugn och stabil person med god samarbetsförmåga. Vidare arbetar du självständigt och har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Vestlund
Enhetschef
Telefon: 070-2412686

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950