Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterskor sommarvikariat Akutgeriatrisk avd 26 A Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelning 26 A i Sundsvall har inriktning akutgeriatrik och ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker undersköterskor för sommarvikariat.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska vid enheten vårdar du akuta patienter från alla specialiteter, vilket ger dig en bra grund att bygga vidare på oavsett var du sedan arbetar. Multiprofessionella team (läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, AT-läkare, ST-läkare) samlas till daglig rond då behovet av samordning och planering kring de geriatriska patienterna är stort. Din roll är viktig, det är du som träffar patienterna mest. Vi förväntar oss att du bidrar med din kunskap vid teamronden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker detta sommarvikariat har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du arbetslivserfarenhet av arbete på sjukhus är det meriterande för sommarvikariatet. Erfarenhet inom akutgeriatrik och/eller akutsjukvård är även det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor arbetar flexibelt och självständigt samt främjar teamsamverkan och ett positivt bemötande.Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Stefan Unga
Enhetschef
Telefon: +4660180706

Ann-Christin Jönsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-183780