Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sekreterare/kanslister sommarvikariat till Röntgen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Röntgenmottagningen i Sundsvall ingår som en av tre i länsmottagningen. I vår verksamhet ingår DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen, angio samt nuklear röntgen. Hos oss i Sundsvall arbetar ett åttiotal personer bestående av röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och läkare.

Arbetsuppgifter

I rollen som sekreterare/kanslist, kommer du att arbeta tillsammans och i nära samarbete med övriga personalkategorier. Arbetet består av receptionsarbete, bildhantering och telefonservice samt sedvanliga administrativa uppgifter, för rollen som sekreterare tillkommer även utskrift av röntgenutlåtanden, brev och dylikt. Vi arbetar i journalsystem RIS/PACS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare eller erfarenhet av administrativt arbete. Vana av arbete i vårt journalsystem RIS/PACS är meriterande. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet, ansvarstagande och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan,
Urval och anställning sker löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanna Lundqvist
Enhetschef
Telefon: +4673-028 16 52

Jessica Viksell
Enhetschef
Telefon: +46724514063

Louise Wiman
Vision