Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterskor för sommarvikariat till Medicinavdelningen 24, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 24 i Sundsvall är en internmedicinskvårdavdelning med 16 vårdplatser och inrymmer nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har gått 4 terminer på sjuksköterskeutbildningen. Du som är sjuksköterskestudent passa på att skaffa dig mycket användbar erfarenhet under sommaren.

Avdelning 24 är en internmedicinskvårdavdelning med 16 vårdplatser som inrymmer nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi. Vi kan erbjuda dig mycket varierande, utvecklande och intressanta arbetsuppgifter tack vare de olika specialiteterna som är representerade på avdelningen.

För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, internutbildning och patientsäkerhet. På avdelningen är det ett trevligt arbetsklimat, gott samarbete och nära till skratt. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande undersköterskeuppgifter på medicinskvårdavdelning, som patientomvårdnad, provtagning, riskbedömningar, kontroll av vitalparametrar, assistera vid undersökningar, dokumentation och fylla på förråd etc.

Kvalifikationer

Du som söker har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av arbete på sjukhus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du kan skilja på det personliga och professionella samt att du förhåller dig till det som är anpassat för situationen. Det är viktig för oss att du trivs med teamsamverkan och att du arbetar bra med andra kollegor. Du har förståelse för dem och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Det är också viktigt för att du har ett bra bemötande och att du är serviceinriktad. Det innebär att vara uppmärksam och tillmötesgående samt ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sara Nyström
Enhetschef
Telefon: +4660183803

John During
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660183800