Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Skötare Sommarvikariat Rättspsykiatriska Regionkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Nu söker vi skötare för sommarvikariat hos oss på Rättspsykiatriska kliniken i Sundsvall. Sommarvikariaten avser perioden 2020-06-01-2020-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som skötare vid Rättspsykiatriska regionkliniken (RPK) är du en del av ett multiprofessionellt team som både sörjer för patientens dagliga behov av rättspsykiatrisk omvårdnad, samt planerar vårdinnehållet tillsammans med andra yrkeskategorier. Du arbetar med avdelningens dagliga verksamhet samt som en del av en hälsofrämjande miljöterapi.

RPK erbjuder en god arbetsmiljö med ett varierande arbete och möjligheter till personlig- och professionell utveckling inom området. Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare och/ eller undersköterska eller som har annan utbildning verksamheten bedömer likvärdig. Även du som har erfarenhet av andra yrken som anses bidra med relevanta erfarenheter relaterat till detta verksamhetsområde kan söka detta vikariat. Du som söker detta vikariat har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Har du kunskaper i andra språk är det meriterande för vikariatet. B-körkort är meriterande. Vidareutbildning inom psykiatri är meriterande. För detta vikariat är det även meriterande med erfarenheter av att arbeta inom psykiatri/omsorg.

För att lyckas i rollen behöver du vara en lugn och stabil person med god självinsikt. Du som söker arbetar bra med andra kollegor och har god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Glenn Enheim
Enhetschef
Telefon: +4660180795

Henriette Eriksson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61

Tommy Söderström
Enhetschef
Telefon: +4660149765