Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till avd 16 och avd 17, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelning 16 och avdelning 17 i Sollefteå är två allvårdsavdelningar som ingår i länsverksamheten Invärtesmedicin. På våra avdelningar arbetar vi i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Nu söker vi undersköterskor på vikariat till oss på kardiologiavdelning 16 och strokeavdelning 17 i Sollefteå. Vikariaten avser perioden 2020-03-02-2020-09-30 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

På Allvården i Sollefteå vårdas övervägande allmänmedicinska patienter. Avdelning 16 är inriktad mot kardiologi och har sin spetskompetens i vård av hjärtpatienterna, medan avdelning 17 har sitt fokus på de patienter som drabbats av stroke och är i behov av rehabilitering. På Allvården i Sollefteå arbetar vi i ett nära team runt patienten. Dina arbetsuppgifter oavsett avdelning innebär bland annat omvårdnadsarbete, provtagning, dokumentation och EKG, men även sårvård ingår.

Du får hos oss ett varierat arbete med god arbetsmiljö. Du har givetvis möjlighet till utbildning och när du börjar får du en individanpassad inskolning.
Hos oss har du möjlighet att lägga ett önskeschema och för att hålla ditt kropp och sinne i trim har du tillgång till friskvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullständig undersköterskeutbildning, meriterande är inriktning akutsjukvård. Har du sjukhusvana är det meriterande men vi söker även dig som är nyutbildad. Du som söker behärskar svenska i tal som skrift.

Som person ser vi att du är initiativtagande samtidigt som du är noggrann då ditt arbete håller en hög kvalitet. Vidare har du lätt för att samarbeta och anpassa dig till nya situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

För att gå vidare i urvalsprocessen behöver du bifoga ditt examensbevis från din utbildning som undersköterska.
Varmt välkommen med din ansökan,

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann Edholm
Enhetschef
Telefon: +4662019265

Ellinor Jonsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 0620-19666

Edna Horn
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4662019142