Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor sommarvikariat till Intensivvårdsavd, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Intensivvårdsavdelningen i Sollefteå söker Sjuksköterskor för sommarvikariat, med möjlighet till förlängning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Intensivvårdavdelningen (IVA) i Sollefteå är en av sjukhusets mest kvalificerade avdelningar för övervakning, diagnostik och behandling av patienter i alla åldrar med svåra och ofta livshotande tillstånd. Vi tar även emot patienter över dagen som skall elkonverteras eller får mediciner för smärtbehandlingar. IVA har två intensivvårdsplatser, fyra Hia platser och två lättvårdplatser. Uppvakningsavdelningen består av 11 vårdplatser.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på IVA har du ett nära samarbete med undersköteskegruppen och med våra narkosläkare. Du ansvarar för akutsökaren och går på larm samt är arbetsledare i teamet. På enheten har vi dialys (prisma) och arbetar mycket med V60 ,opiflow ,räddahjärnan. Vi hjälper avdelningarna med olika medicinska behandlingar. Vi har en postoperativ avdelning med inneliggande patienter samt att ortopedi utgör en viss akutverksamhet. Även dagkirurgisk verksamhet , ortopedi och kirurgi, samt inläggning av pacemaker och port-a-cath ingår i vårt arbete.

Vi har olika ansvarighetsområden, som det finns möjlighet att kliva in i för att utveckla avdelningen och intensivvården. Vi erbjuder ett mycket varierande jobb och en helt underbar arbetsstyrka. Vi har arbetspass morgon, kvällar och nätter.
Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad intensivvårdssjuksköterska, erfarenhet från yrket är meriterande men ej ett krav. Du skall kunna uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. Som person är du lugn och stabil, du arbetar strukturerat och har lätt att anpassa dig till förändringar. du har ett gott bemötande och främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta semestervikariat ger möjlighet till förlängning,
Varmt välkommen med din ansökan, Urval och tillsättning sker löpande, ansök redan idag!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-08
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Berit Dahlberg
Tf enhetschef
Telefon: +4662019517

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517