Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut/sjukgymnast, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Fysioterapin i Sundsvall ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker medarbetare till vår glada och trygga arbetsplats. På fysioterapin arbetar 36 personer. Alla jobbar på någon av sjukhusets avdelningar, mottagningar och/eller på fysioterapins egen mottagning. Du har kollegor med hög spetskompetens runt dig dagligen. Vi erbjuder dig ett strukturerat handledar- och mentorskap samt en närvarande enhetschef, för att du ska utvecklas och verka på bästa sätt i din roll som fysioterapeut hos oss oavsett om du är relativt ny i yrket eller gammal i gemet.

Vi söker en fysioterapeut till vikariatsanställning under ett år.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår fysioterapeutisk bedömning och behandling av patienter främst inom kardiologi och infektion. Viss öppenvårdsmottagning kan även ingå i arbetet. Teamarbete kring patienten karaktäriserar arbetet på avdelning. Du deltar och bidrar vid ronder, rehabmöten och vårdplaneringar i olika utsträckning beroende på vilken avdelning du arbetar vid. På dessa avdelningar har du kollegor vid din sida, vilket gör att du kommer att ha goda möjligheter till stöd och handledning. Hjälpmedelsförskrivning är också en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet och kompetens inom ovan beskrivna verksamhetsområde.
Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Karin Zell
Enhetschef
Telefon: +4660182045
Mobiltelefon: 073-0635122

Sofia Nyberg
Fysioterapeuterna
Telefon: +4660182012