Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska Hjärtmottagning (75%) samt Avdelning 1 (25%), Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.Hjärtmottagningen i Örnsköldsvik har cirka 5800 besök per år. Vi utreder och behandlar patienter med olika hjärtsjukdomar exempelvis ischemisk kranskärlssjukdom, hjärtsvikt och arytmier. Vi sköter även AK-verksamheten i Örnsköldsviksområdet. Läkare, sjuksköterskor och undersköterska arbetar tätt tillsammans på mottagningen. Vi har en stor verksamhet där sjuksköterskor självständigt har egen mottagning. Totalt finns 8 sjukskötersketjänster,1 underskötersketjänst och 5 Kardiologer på hjärtmottagningen. Vi har ett nära samarbete både med Klin Fys Lab och med Avdelning 1 där våra hjärtpatienter också vårdas.

På avdelning 1 vårdas patienter med olika hjärtsjukdomar samt allmänmedicinska patienter. Avdelningen har 24 vårdplatser. Avdelningen har hög patientomsättning och här får du både bred medicinsk kunskap och hög kompetens kring medicinsk teknik.

Arbetsuppgifter

Nu behöver vi en ny kollega då en av våra erfarna sjuksköterskor går i pension. Som sjuksköterska kommer du att ansvara för väntelistor och bokning av läkarmottagning, sköta telefontid och även arbeta i provtagning. Dessutom kommer du att viss tid arbeta med AK-verksamheten. Tjänsten innebär 75% på Hjärtmottagningen och 25% på avdelning 1. På avdelningen innebär rollen sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt möjligheten att ansvara för att tolka telemetrier.
Vi kan erbjuda ett ofta självständigt arbete där du har möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar. Vi har omväxlande arbetsuppgifter vilket ökar variationen och möjligheten att stötta varandra. Hos oss får du individanpassad inskolning utifrån vilka arbetsuppgifter du ska ansvara för. På mottagningen arbetar vi vardagar 07:30-17:00. 25% eller var fjärde vecka kommer du att arbeta på avdelningen, då ingår också helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av sjuksköterskeyrket motsvarande 2 år. Kardiologiutbildning är meriterande för tjänsten samt erfarenhet av hjärtsjukvård och mottagningsarbete. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker dig som är serviceinriktad, arbetar strukturerat och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Din förmåga att kunna varva självständigt arbete med teamarbete är av stor betydelse. Dina personliga kompetenser är viktiga för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Löjdström
Enhetschef
Telefon: 073-275 33 71

Eva Lindahl
Vårdförbundet
Telefon: +4666089180