Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Specialistläkare inom Anestesi- och Intensivvård, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Operationsavdelningen i Sundsvall ger anestesi och operationssjukvård till barn och vuxna.
Varje år utförs drygt 9 000 operationer och anestesier inför undersökningar och procedurer i en nybyggd operationsavdelning.
Intensivvårdsavdelningen vårdar drygt 600 patienter/år och det innebär både allmän multidisciplinär och mångfacetterad vård i en teknikintensiv miljö till både vuxna och barn.

Arbetsuppgifter

En ny läkarorganisation är uppstartad där vi erbjuder goda möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling samt forskningsmöjligheter. Vi arbetar i en kunskapsorganisation där du som specialist tar ansvar inom olika sektioner och fortsätter utvecklas och trivs på jobbet hela yrkeslivet.
Möjlighet till forskning finns.

Anestesikliniken vid länssjukhuset i Sundsvall erbjuder 1 tjänst som specialistläkare i anestesi- och intensivvård. Kvälls- och nattjourstjänstgöring ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistkompetens utfärdat av socialstyrelsen inom anestesi- och intensivvård.
Du arbetar bra med andra människor och har god förmåga till multidisciplinärt teamarbete. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Följande dokumentation skall bifogas din ansökan enligt handläggningsordning för sakkunnigprövning vid anställning av specialistutbildade läkare vid akademiska sjukvårdsenheter och universitetssjukvårdsenheter:

Vetenskapliga meriter (om tillämpligt)
a. Intyg om akademisk grad
b. Fullständig publikationslista

Pedagogiska meriter (om tillämpligt)
a. Intyg/dokumentation om undervisningserfarenhet
b. Intyg om handledarkurs (grund- eller specialistutbildning)

Kliniska och övriga meriter (om tillämpligt)
a. Intyg om subspecialisering
b. Intyg/dokumentation om ledningsuppdrag och/eller verksamhetsutveckling

Kontroll av läkarlegitimation och samtliga relevanta specialistbevis via Socialstyrelsen kommer att ske när ansökan inkommit.
Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Välkommen med din ansökan!


Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Per Eriksson
Enhetschef
Telefon: +4660181103

Johan Palmcrantz
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4660145241