Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till Röntgenmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå, Härnösand och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Röntgenmottagningen i Sollefteå ingår som en av fyra i länsverksamhet Röntgen. I vår verksamhet ingår DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen. Hos oss i Sollefteå arbetar cirka 30 personer. Du kommer att arbeta i team tillsammans med undersköterskor, röntgensjuksköterskor, radiologer, medicinska sekreterare och kanslist.

Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning som medicinsk sekreterare. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du serviceinriktad samt noggrann och kvalitetsmedveten.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva-Lotta Sundqvist
Enhetschef
Telefon: +4662019506

Louise Wiman
Vision