Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor till Lungavdelningen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Lungkliniken tillhör Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion där vårt uppdrag är att utföra alla vanliga lungmedicinska procedurer. Här finns en avdelning bestående av 14 vårdplatser samt en mottagning med stor verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar.

Arbetsuppgifter

Vi är inne i en spännande fas med införande av Personcentrerad vård. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar? Då är det dig vi söker! På Lungavdelningen vårdar vi personer med olika lungsjukdomar, exempelvis astma, lungfibros, KOL, och lungcancer. Vi handhar andningsmaskiner, trackar och olika lungdränage. Vi kontrollerar blodgaser och ger syrgasbehandling. Hos oss arbetar vi i två grupper och som sjuksköterska ansvarar du för 4-7 patienter tillsammans med en sjuksköterskekollega. Du blir en viktig del av vårt multiprofessionella team. När du börjar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och här finns goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vi söker sjuksköterskor för tjänstgöring både natt samt dag/kväll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är trygg som person och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Vestlund
Enhetschef
Telefon: 070-2412686

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950