Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska för sommarvikariat till Kardiologen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kardiologavdelningen är profilerad mot hjärtsjukdomar med 35 vårdplatser inklusive hjärtintensivplatser. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, postoperativ vård samt övriga patienter som är i behov av hjärtövervakning. De flesta av våra patienter har telemetri- och eller ischemiövervakning. På avdelningen görs hjärtultraljud och arbets-ekg direkt av vår egen BMA.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat till hos på Kardiologen i Sundsvall. Vikariaten avser perioden 2020-06-08-2020-08-31.

Arbetsuppgifter

När du börjar hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion såväl som mentorskap på plats.

Arbetet som sjuksköterska på Kardiologavdelningen innebär kvalificerad vård av akut sjuka patienter i ett högt arbetstempo. De flesta patienter som vårdas på avdelningen har hjärtövervakning som man som ansvarig sjuksköterska övervakar. I arbetet ingår också tex förberedelse inför pacemaker-operationer, coronarangio/PCI och att förbereda och genomföra elkonverteringar.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska alternativt godkänd sjuksköterskeutbildning 180 hp i väntan på legitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet från akutsjukvård eller hjärtsjukvård. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Tjänstgöring föreläggs till dag, kväll och helg, även natt kan förekomma. Helgtjänstgöring där du arbetar minst 2/5 helger.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som söker är självgående, flexibel, strukturerad samt kvalitetsmedveten.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johanna Rudberg
Enhetschef
Telefon: +4660181437

Malin Karlsson
Enhetschef
Telefon: +4660182837

Tobias Antonsson
Vårdförbundet

Andreas Filipsson
Vårdförbundet
Telefon: +4660182217