Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Skötare för sommarvikariat till Länsverksamhet Psykiatri, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Psykiatri består av enheter med öppen- och slutenvård. Vi söker nu sommarvikarier till våra slutenvårdsavdelningar i Sundsvall. Avdelningarna är fem till antal och 2 är inriktade på affektiva sjukdomar, 2 inriktade på psykossjukdomar och 1 avdelning är inriktad främst mot beroendevård.

Arbetsuppgifter

Som skötare ansvarar du för att omvårdnaden i varje given situation håller rätt kvalitet och utgår från patientens enskilda behov. Du arbetar i team och bidrar till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Du som blir erbjuden ett sommarvikariat hos oss kommer att få genomgå en särskild introduktion för att rustas inför uppdraget. Här kommer du att få kunskap och praktisk träning kring olika uppgifter och situationer du kan komma att ställas inför. Allt för att du ska känna dig väl förberedd och trygg hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska/skötare eller har annan lämplig utbildning inom hälso- och sjukvård. Du som är studerande inom ett lämpligt område för vikariatet är också välkommen att ansöka. Arbetslivserfarenhet inom psykiatriskt slutenvårdsarbete är meriterande. Du som söker talar och skriver svenska obehindrat.

Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider. Som person är du serviceinriktad, stabil och har en god samarbetsförmåga. Du har en positiv attityd till arbetet och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Urval och tillsättning sker löpande så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Joakim Larsson
Enhetschef
Telefon: +4660182773

Annika Söderberg
Kommunal Västernorrland
Telefon: 073 270 95 52
Mobiltelefon: 073 270 95 52

Mats Bengtsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181092