Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till Folktandvården Kvissleby

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Nu söker vi en tandsköterska till oss på Folktandvården i Kvissleby. Vår mottagning är belägen 1,3 mil söder om Sundsvall. För dig som önskar pendla från till exempel Sundsvall går det utmärkt då det finns goda bussförbindelser mellan Sundsvall och Kvissleby.

Arbetsuppgifter

På Folktandvården Kvissleby är vi 19 medarbetare som består av 6 tandläkare, 4 tandhygienister, 6 tandsköterskor, 2 receptionister och 1 st administratör/receptionist. Här har vi ett fint samarbete mellan varandra där alla hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi erbjuder bra handledning om behov finns samt goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss arbetar vi med Kaizen vilket bidrar till ökad delaktighet och sammanhållning samt en möjlighet för dig som medarbetare att påverka din arbetsplats.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär assistans åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta på pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns även möjlighet att jobba med barntandvård där du har hjälper till med profylax.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du kunskaper i engelska, arabiska eller dari är det meriterande för tjänsten. Tidigare arbetslivserfarenhet inom tandsköterskeyrket är meriterande.

Som person ser vi att du är lugn, stabil och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en vilja att hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du har bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad när du stöter på problem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingalill Norberg
Enhetschef
Telefon: 073-275 33 63
Mobiltelefon: 073-275 33 63

Anna Arvidson
Vision
Telefon: 070-393 17 22