Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

ST-Läkare inom Rättspsykiatri till Rättpsykiatriska Regionkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LPR). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.Fem avdelningar är belägna i Nacksta och tre på Sundsvalls sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som rättspsykiatrier hos oss utför du sedvanligt slutenvårdsarbete och mottagningsarbete, enskilt och tillsammans med läkarkollegor samt andra professioner för bedömningar och behandlingar av patienter. Utöver kommer du delta i förvaltningsrättsarbete. Du som rättspsykiatriker kommer att arbeta vid en specifik avdelning på kliniken.

Vi erbjuder dig:
Ett positivt och öppet arbetsklimat med kompetenta kollegor
Goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling
Friskvård - både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ST-läkare inom Rättspsykiatri. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mera, gå in på vår hemsida http://www.rpksundsvall.se/

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-06
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Bengt Å Eriksson
Tf verksamhetschef
Telefon: +4660183908

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: +4660181543