Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till barnmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barnmottagningen bedriver mottagningsverksamhet för barn och unga, och vi är totalt 19 medarbetare på arbetsplatsen, med läkare, sjuksköterskor,medicinska sekreterare, undersköterska och lekterapeut.

Arbetsuppgifter

Din arbetsuppgifter kommer vara mottagningsarbete inom barnsjukvård med tillhörande dagvård. Du kommer få egna ansvarsområden bland annat astma och allergipatienter och även läkemedelsansvar. Vi erbjuder internutbildningar varannan vecka och man kan söka till en specialistutbildning med chans att få den betald förslagsvis inom barnsjukvård.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har barnspecialistutbildning. Även tidigare erfarenhet av barnsjukvård är meriterande. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vid eventuell anställning ber vi dig ta med ett utdrag ur belastningsregister.

Vi lägger stor vikt vid personliglämplighet och du som söker är flexibel. Du har lätt för dig att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor. Du har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Låter det intressant?

Välkommen till oss!.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Theodor Nygren
Enhetschef
Telefon: +4662019385

Anna-Lena Sjödahl-Strömqvist
Sjuksköterska
Telefon: +4662019478