Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till Folktandvården, Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.
Kramfors ligger i natursköna Höga Kusten nära till hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Vi har goda tåg- och flygförbindelser. Kliniken bildar ett verksamhetsområde med tre andra kliniker, Härnösand, Höga Kusten och Sollefteå som präglas av ett gott samarbete på och mellan klinikerna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Vi är 11 medarbetare varav 2 tandläkare och 2 tandhygienister på kliniken.

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss har du varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att assistera tandläkare samt steril- och receptionsarbete. Vi har ett utvecklat introduktions- och handledningsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget. Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, vi ser att du som söker har ett gott bemötande, är kommunikativ och samarbetsvillig. Du är stabil och lugn samt arbetar noggrannt och kvalitativt. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Varmt välkommen med din ansökan,

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-19
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anita Fahlen
Enhetschef
Telefon: +4661286179

Linda Hellström
Vision
Telefon: +661286160