Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till psykiatriska öppenvårdsmottagning, Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Psykiatriska mottagningen i Härnösand är en specialist-psykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar all form av psykisk ohälsa. Härnösand kommun har cirka 26 000 invånare och ligger i Höga Kusten, en vacker sommarstad. Mottagningen ligger alldeles vi havet vilket bidrar till en god arbetsmiljö. Nu söker vi en sjuksköterska till vår mottagning.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar vi i team som består av läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor och medicinska sekreterare.
Vi arbetar med teambaserat behandlingsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta Tele-Q rådgivning, läkemedelsadministrering, stödsamtal och medicinuppföljningar men även bedömningssamtal.

Vi erbjuder våra anställda en friskvårdstimma per vecka där du kan utnyttja vår eget gym, Energikällan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Är du vidareutbildning inom psykiatri och/eller har arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk öppenvårdsverksamhet är detta meriterande för tjänsten. Har du goda kunskaper i engelska ses detta som meriterande. För denna tjänst är körkort meriterande.

Vi söker dig som är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du som söker arbetar bra med andra kollegor och har ett flexibel arbetssätt. Vi vill att du som söker har en förmåga att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet.

Låter detta intressant?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-13
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Digas
Enhetschef
Telefon: 0611-844 45

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950