Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Byggprojektledare till Regionfastigheter

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Regionfastigheter ingår i Regionledningsförvaltningen och agerar som en intäktsfinansierad resultatenhet. Regionfastigheters verksamhetsidé är att utifrån kundens behov och ett ansvarsfullt fastighetsägande skapa, anpassa och förvalta ett väl sammansatt bestånd av ändamålsenliga lokaler. Som hyresvärd ansvarar vi för lokalförsörjning, drift, förvaltning och underhåll av regionens fastigheter. Vid in- och uthyrning av lokaler ansvarar vi för administration av hyror. Den yta som förvaltas uppgår till c:a 500 000 m2 bruksarea.

Vid ny-, om- och tillbyggnader svarar vi för upphandling, projektledning och kontroll. Vidare ansvarar Regionfastigheter för strategiska och långsiktiga fastighetsfrågor som energieffektivisering, investeringsplanering samt köp och försäljning av fastigheter.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en tjänst i vår projektenhet som är både kund- och teknikorienterad och där du har stora möjligheter att utvecklas i samarbetet med dina kollegor och uppdragen att förädla lokaler och byggnader i regionens fastigheter.
Uppdragen kan vara av varierande art och storlek men alltid med funktionella lokaler för verksamheten som mål.

Som byggprojektledare omfattar dina arbetsuppgifter i huvudsak att:
- självständigt driva projekten mot uppställda mål från tidiga skeden till slutbesiktning och överlämning
- leda, styra och samordna de kompetenser och intressenter som deltar i projekterings- och byggskedet
- medverka i upphandling av konsulter och entreprenörer
- säkerställa att gällande myndighetskrav och regelverk uppfylls
- löpande följa upp och rapportera dina projekt avseende tid, ekonomi och kvalitet
- upprätta utredningar, förstudier och andra förekommande arbetsuppgifter inom fastighetsorganisationen.

De projekt vi arbetar med är installationsintensiva och sjukvården ställer höga krav på funktionalitet och driftsäkerhet vilket erbjuder unika utmaningar.
Uppdraget som byggprojektledare är länsövergripande med placering i Härnösand alternativt Sundsvall.

Kvalifikationer

Din bakgrund är en eftergymnasial utbildning med inriktning byggteknik eller motsvarande utbildning som vi tillsammans med erfarenhet bedömer som likvärdig. Du har mångårig erfarenhet av att leda såväl stora som små ny- och ombyggnadsprojekt i alla skeden av byggprocessen.
Meriterande är erfarenhet av byggande för vården samt god kunskap och erfarenhet inom installationsteknik (el och/eller VVS).

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är mål- och resultatinriktad. Du kan lyssna och förstå kunders problem och behov och du omsätter detta i praktisk handling. Ditt ledarskap och din förmåga att samarbeta med alla parter i processen skapar en miljö som alla tycker om att verka i.

Du har också ett strukturerat arbetssätt som säkerställer att alla samtidigt pågående uppdrag och aktiviteter smidigt löper enligt den uppgjorda planen. Som person är du positiv, prestigelös och har en god personlig mognad.

B-körkort liksom god svenska i såväl tal som skrift är ett krav.

Tillsvidareanställning, heltid med placeringsort i Härnösand alternativt Sundsvall.
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jan Bergqvist
Projektchef
Telefon: 073-271 37 27

Charlotta Palmgren
SACO
Telefon: +4660149671

Per-Erik Bergman
Vision
Telefon: +4661180301